Un partener care te respecta!
Automate cu Bauturi nealcoolice


SC ARTMEDIA GROUP SERVICES SRL este partenerul de franciza pentru Bucuresti al firmei SC ALOIS DALLMAYR SERVICE SRL Brasov in distributia de bauturi calde, prin intermediul automatelor puse la diospozitie de societatea germana DALLMAYR.


Promovarea pe piata Romaneasca a distributiei de bauturi calde prin intermediul automatelor, are la baza conceptul si traditia germana a firmei DALLMAYR GERMANIA. Pornind de la crezul ?Calitatea izvoraste din traditie se ofera clientului produse de cea mai inalta calitate.

Bauturile calde: cafea neagra, cafea cu zahar, cafea cu lapte, ceai, capucino, capucino cu zahar, ciocolata calda distribuite prin automatele DALLMAYR, sunt preparate din produse ce satisfac cele mai mai pretentioase cerinte de calitate si corespund celor mai riguroase standarde.

Beneficiind de tehnici de ultima generatie, achizitionarea bauturilor calde se face rapid si sigur, cu plata in numerar (cu bacnote si monezi) sau jetoane.

Echipele specializate de service ale ARTMEDIA GROUP SERVICES intretin si exploateaza automatele in baza contractului de operare care se semneaza intre client si firma ALOIS DALLMAYR. AUTOMATEN SERVICE BRASOV